logo
Contactez nous

ContPerson : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Burgmanm H7n Multi Spring Mechanical Shaft Seal For Water Pump

Quantité de commande min : 5pc Prix : Negotiated
Détails d'emballage : boîte comme exigence Délai de livraison : 20-30 jours
Conditions de paiement : T / T, Western Union, L / C Capacité d'approvisionnement : 100000pc / mois
Lieu d'origine: Fabriqué en Chine Nom de marque: JRH7N
Certification: ISO9001 Numéro de modèle: H7N

Détail Infomation

Matériel: Sic sic fkm Fonction: pour pompe à huile, pompe à eau
Paquet de transport: boîte Code HS: 848420090
Spécification: Joint mécanique H7N de pompe de Burgmann Certificat: ISO9001
Taper: Pour le joint mécanique H7N d'axe Standard: Standard
Style: type joint mécanique de burgmann de joint circulaire de H7N Nom de produit: Joints mécaniques de burgmann de H7N

Description de produit

Burgmanm Mechanical Seal H7N Multi Spring Seal For Chemical Pump

 

Operational Conditions:

  1. Wave Spring Mechanical Seal
  2. Self cleaning effect
  3. Short Installation length possible (G16)
  4. Temperature: -20 - 180℃
  5. Speed: ≤20m/s
  6. Pressure: ≤2.5 Mpa
  7. Wave Spring Seal Burgmann-H7N Can be widely used in Clean water,sewage water,Oil and other moderately corrosive fluids

 Materials:

  • Rotary face: Stainless steel/Carbon/Sic/TC
  • Stat Ring: Carbon/Sic/TC
  • Seat Type: Standard SRS-S09, Alternative SRS-S04/S06/S92/S13
  • SRS-RH7N have pump ring design which called H7F

Performance Capabilities

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 16 bar
Speed
Up to 20 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
14mm to 100mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

Mechanical Face Seal H7N - Single, balanced, with an arbitrary direction of rotation. Analogues: AESSEAL W07DMBU / W07DMBU, Burgmann H7N. Combinations of the counter ring with cooling (G115), a multi-spring unit in the protective sleeve (H 75), with a continuous movable ring of carbon graphite (to be used in an environment of volatile hydrocarbons, H 75 VN), with a coil spring (H76), with integrated impeller ( H75F). Temperature: -50°С ~ 220°С Pressure: ≤2.5 MPa Speed: ≤20 m/s

materials: 1- rotating ring: SiC / TC / Carbon. 2- Stationary Ring: Carbon / SiC / TC. 3- bellows: FKM / FEP. 4- Spring: SS304 / SS316. 5- Metal parts: SS304 / SS316

KL-H7N,H74N multi spring mechanical seal replace to Burgmann H74N shaft seal
H75N /H74D Have pump ring design which called H75F/H74F

Burgmanm H7n Multi Spring Mechanical Shaft Seal For Water Pump 0

Burgmanm H7n Multi Spring Mechanical Shaft Seal For Water Pump 1Burgmanm H7n Multi Spring Mechanical Shaft Seal For Water Pump 2Burgmanm H7n Multi Spring Mechanical Shaft Seal For Water Pump 3

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Vous pourriez être dans ces
Prenez contact avec nous

Entrez votre message

info@supseals.com
+8618130083767