logo
Contactez nous

ContPerson : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Type 57B/58B/58U Elastomer O-Ring Mechanical Seal Multi Spring Seal For Industrial Pump

Quantité de commande min : 5pc Prix : Negotiated
Détails d'emballage : boîte comme exigence Délai de livraison : 20-30 jours
Conditions de paiement : T / T, Western Union, L / C Capacité d'approvisionnement : 100000pc / mois
Lieu d'origine: Fabriqué en Chine Nom de marque: JR
Certification: ISO9001 Numéro de modèle: 58u

Détail Infomation

Matériel: VOITURE CER NBR DE SIC SIC FKM Fonction: pour pompe à huile, pompe à eau
Paquet de transport: boîte Code HS: 848420090
Spécification: John Crane type 58U Certificat: ISO9001
Taper: 58u Standard: Standard
Style: Joint mécanique Remplacement: Joint de Sterling 259S de joint de John Crane T58U de joint d'Aesseal M03S de joint de Burgmann BT.C

Description de produit

Mechanical Seal 58U John Crane Seal 58U Rotary Seal For Burgmann BT.C5.KU Seal Aesseal M03S Seal John Crane T58U Seal

 

Operational Conditions:

  1. John Crane 58U multi-spring mechanical seal
  2. Unbalanced pump seal john crane 58u mechanical seal type for industrial pump
  3. Shaft diameter: d1=14...100 mm
  4. Pressure: p=0...1.7Mpa(246.5psi)
  5. Temperature: t = -40 °C ..+200 °C(-40°F to 392°)
  6. Sliding velocity: Vg≤25m/s(82ft/m)

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, TC, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • Standard: JRBP
  • Alternative: JRBO
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities

 

 john crane 58U mechanical seal rotary seal mixer seal
Operational Condtions
Size
Material
Temperature:
-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer
14mm to 100mm
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure:Up to 25 bar
Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed:Up to 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Other Metal Parts : SS304, SS316
  • 1.Replacement to:
  • Burgmann BT.C5.KU seal
  • Aesseal M03S seal
  • John Crane T58U seal
  • Sterling 259S seal
  • 2. Our seals can replace the original seals.
  • 3.Application: seals are primarily used in in Clean water,sewage water,oil and other moderately corrosive fluids etc
  • 4.Standard:the products are in according with Din24960,ISO3069,en12576,API682 standards
  • 5.OEM and Customized products is welcomed.
  • 6. Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.

 

Type 57B/58B/58U Elastomer O-Ring Mechanical Seal  Multi Spring Seal For Industrial Pump 0

Type 57B/58B/58U Elastomer O-Ring Mechanical Seal  Multi Spring Seal For Industrial Pump 1Type 57B/58B/58U Elastomer O-Ring Mechanical Seal  Multi Spring Seal For Industrial Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Vous pourriez être dans ces
Prenez contact avec nous

Entrez votre message

info@supseals.com
+8618130083767